Stéphan Lam geeft
trainingen en workshops 

Ik krijg er energie van om voor een groep te staan en anderen kennis bij te brengen.

Bekijk de trainingen die ik geef. Interesse in één van de trainingen? Neem contact met mij op!

Workshop: Employee Advocacy

Duur: 1 dagdeel
Voor wie: communicatieprofessionals, marketeers

Elke organisatie heeft een verhaal, en wie kan dat nu beter vertellen dan de medewerkers zelf. Employee advocacy is van grote waarde voor het vergroten van je netwerk en bereik, maar hoe maak je van medewerkers merkambassadeurs en social influencers? En hoe zorg je ervoor dat zij de juiste content naar de juiste doelgroep verspreiden? Tijdens de workshop Employee Advocacy neem ik jouw team mee in een stappenplan om medewerkers bij marketingactiviteiten te betrekken.

Neem contact met mij op

Training: Digital Detach

Duur: 3 uur
Voor wie: Iedereen die te kampen heeft met 'content overload' of gewoon met meer concentratie aan het werk wil.

We worden overstelpt met social media, zelfs zo erg dat het soms niet meer leuk is. Na deze training weet je waarom je zo vaak 'opgezogen' wordt door apps als Facebook, Instagram, LinkedIn en Whatsapp en wat je hier aan kunt doen. Je leert hoe je met slim met deze apps en notificaties om kunt gaan en hoe je met meer rust kunt werken en lezen. Na deze workshop kun je beter focussen op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Neem contact met mij op

Training: Inspiratie voor content curatie en creatie

Duur: 3 uur
Voor wie: Thought leaders, marketeers, social media managers

De grootste uitdaging bij het creëren van content is vaak waar je de inspiratie vandaan haalt om iets te schrijven of te publiceren. Tijdens deze training leer je hoe je met online tools en apps informatie kunt vergaren die je helpen snel en efficiënt de juiste content te vinden. Neem je smartphone en laptop mee en ik neem je - hands on! -  mee op reis in een digitale wereld, vol handige tools en foefjes.

Neem contact met mij op

Training: Profileren op social media (personal branding)

Duur: op aanvraag
Voor wie: Salestijgers, thought leaders, baanzoekers, arbeidsmarktnewbies, employee advocates

In deze training leer waarom het belangrijk is jezelf te profileren op internet, hoe jouw personal brand eruit ziet en hoe je deze het best tot uiting brengt op social media. Aan bod komt: jouw personal brand, je profiel, luisteren op social media, liken sharen en engagen, persoonlijk maken en updates plaatsen op social media. De nadruk zal liggen op LinkedIn.

Neem contact met mij op

Stéphan Lam