Ziggo probeert mij te begrijpen

Zo’n vijf maanden geleden schreef ik een blogje over een vreemde ervaring met Ziggo. Ik vond dat Ziggo mij niet begreep en ook haar best niet deed om mij te willen begrijpen. In de eerste plaats wilden ze mij via e-mail overhalen om naar een optreden van Guus Meeuwis te gaan, nota bene in Eindhoven. Vervolgens raakte ik hierover in gesprek met webcare, waaruit ik opmaakte dat Ziggo het moeilijk vindt zich in haar klanten te kunnen verplaatsen.

Een paar weken geleden kreeg ik een nieuwe e-mail binnen van Ziggo. Het onderwerp: “Exclusief: live concert nieuw album 3JS”. Of ik de albumpresentatie wilde bijwonen op kanaal 13 van Ziggo TV. Tot mijn vreugd eindigde het bericht met: “PS Zijn de 3JS niet uw favoriet? Geef dan snel door welke muzikale voorkeur u wel heeft!”

Hoera! Ziggo doet een poging mij te begrijpen! Ik kan nu opgeven of ik van jazz, dance, pop, rock, etc. hou. Ok, ze missen wat muziekstromingen als industrial, trance en metal, maar het gaat in ieder geval de goede kant op. Goed bezig Ziggo.

Ik zie al uit naar mijn volgende blog in deze serie. Misschien wordt dat ooit: “Ziggo begrijpt mij”.

 

Leave a Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!