XS4ALL – Alles is plastic

Gister kwam ik thuis en op tafel lag er een DVD van de film Alles is Familie. Niet bepaald het type film waarmee mijn vriendin op de proppen zou komen. Sterker nog; ze zou überhaupt nooit met een DVD thuiskomen. Want wie speelt er nog DVD’s af? De afzender bleek XS4ALL te zijn. Iets beter kijken op het hoesje leerde ons het volgende: “Dit hoesje maakt deel uit van de 100 films kijken voor 0 euro bij Interactieve TV actie van XS4ALL en bevat niet de bijbehorende DVD.”

De onderstaande tweet schets mooi de eerste reactie van mensen die de kleine lettertjes niet direct zien:

xs4allALLESISFAMILIETWEET

Hoe groot moet de teleurstelling zijn als Edith met haar hele familie met een grote bak paprikachips en een lekker wijntje zich voor de televisie hebben genesteld om deze film te bekijken?

De eerste reacties verschijnen op Twitter. Het loopt nog niet storm, dus de PR-afdeling van XS4ALL kan wellicht een rustig Pasen tegemoet zien. Toch ergeren velen zich aan het verspillen van plastic. Ik ook. Mijn exemplaar gaat ongeopend retour naar XS4ALL.

XS4ALL Plastic verspilling

Tot slot: het ergste is dat nu dat irritante liedje van Blof niet meer uit mijn hoofd gaat.

2 thoughts on “XS4ALL – Alles is plastic”

  1. Je zal net een sterfgeval in de familie hebben… Briljante actie can xs4all. Of ze irriteren mensen die deze troep niet willen of ze stellen mensen teleur die wél graag deze film hadden willen hebben. Retour afzender dus

    Reply
  2. Dochter kwam langs, oh leuk! Dvd alles is familie. Mooi cadeautje voor vaste klanten van xs4alll denk ik nog. Neem maar mee als je wilt. Fijn xs4all. Onze dochter hebben we dus blij gemaakt met n dooi mus. oh nee een boel plastic.

    Reply

Leave a Comment

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!