productief aan het werk zonder afleiding

digital detach

talk en training

Social media? Smartphones? Een uitkomst! Technologie maakt veel mogelijke, maar heeft ook zijn nadelen. Medewerkers worden voortdurend afgeleid. Hoe gaan we hier mee om? In deze talk maak ik medewerkers bewust van hun gedrag en biedt ik handvatten om productief aan de slag te gaan. In de training gaan we hier dieper op in.

Boek mij voor een 'Digital Detach' talk of training.

Talk: Aan de slag zonder afleiding


Duur
: 1 uur
Voor wie: Bedrijven die medewerkers bewust willen maken van de negatieve kanten van technologie en ze handvatten willen geven om productiever aan de slag te gaan.
Aantal personen: in overleg
Prijsvraag een offerte aan

De smartphone helpt ons 'connected' te zijn. We zijn altijd en overal bereikbaar en het apparaat is zó krachtig dat we er zelfs ons werk op doen. Met social media staan we voortdurend in contact met vrienden, collega's en zelfs onbekenden. We worden regelmatig 'opgezogen' door apps als Facebook, Instagram, LinkedIn en Whatsapp. In deze talk vertel ik hoe technologie er op is gericht ons verslavend te houden en ik geef medewerkers de eerste handvatten om weer productiever aan de slag te gaan. Zonder afleiding.

Of bel mij direct: 06 29 49 96 79

Training: Digital Detach

Duur3 uur
Voor wie: Iedereen die met minder digitale afleiding door het leven wil (of bedrijven die dat voor hun medewerkers wensen!)
Maximaal aantal personen: 12
Prijs: vraag een offerte aan

We worden overstelpt met social media, zelfs zo erg dat het soms niet meer leuk is. We zijn minder scherp, laten ons afleiden en onze slaap leidt eronder. Na deze training weet je waarom je zo vaak 'opgezogen' wordt door apps als Facebook, Instagram, LinkedIn en Whatsapp en wat je hier aan kunt doen. Je leert hoe je slim met deze apps en notificaties omgaat en hoe je met meer rust werkt en leest. Na deze workshop kun je beter focussen op de dingen die écht belangrijk voor je zijn, zonder dat je helemaal met social media hoeft te stoppen.

Of bel mij direct: 06 29 49 96 79

Stéphan Lam