Aangenaam, ik ben

Stéphan Lam

Ik werk als online marketing strateeg
en thought leadership coach.
Ik fotografeer en maak podcasts.

 

 

Aangenaam, ik ben

Stéphan Lam

Ik werk als online marketing strateeg
en thought leadership coach.
Ik fotografeer en maak podcasts

Online marketing strateeg

Interim of op uurbasis

Ik ben een ervaren online marketeer. Ik spreek op congressen en heb het marketingboek 'Medewerkers als Online Ambassadeurs' geschreven. Ook geef ik colleges op de deeltijdopleiding Contentmarketing en Contentstrategie van Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Enkele merken waarvoor ik heb gewerkt: Microsoft, Eneco, ABN-AMRO, TNO, CGI, DSM, NS.

Je kunt mij inschakelen voor: strategie op het gebied van online marketing (denk aan content, social media, communities).

Thought leadership coach

& co-founder - People Centered Growth

Ik coach mensen die meer uit hun leiderschapskwaliteiten willen halen en meer zichtbaar willen zijn in de markt. Met People Centered Growth, biedt ik samen met compagnon Jochem Koole, een aanpak waarmee leiders zich transformeren tot kennisleiders.

Enkele organisaties waarvoor wij hebben gewerkt: EY, Erasmus Universiteit

Je kunt mij inschakelen voor een Thought Leadership programma voor jouw organisatie óf één op één coaching.

Sessie Focus & Productiviteit

Na deze sessie werk je slimmer en productiever

Notificaties pingen om je oren. Je mailbox bekogeld je met e-mails. Een collega stuurt wéér een chatbericht via Teams. Mooi, al die technologie, maar het leidt ook ontzettend af! Ik leer jouw team productiever en slimmer te werken in deze wereld vol afleiding.

Deze sessie heb ik eerder gegeven aan: EY, Salesforce

Je kunt mij inschakelen voor: een leuke, leerzame en interactieve sessie waarin jij en je collega's leren productiever te werken.

Nieuwsbrief #Voorjougelezen

Zoals je op deze pagina kunt lezen, verdiep ik mij in zaken als online marketing, productiviteit, fotografie en podcasts. Ik lees veel over deze (en andere) onderwerpen. Omdat ik graag mijn kennis deel, bundel ik alles wat ik #voorjougelezen heb en deel dat in mijn 'kennisbrief'.

Mijn podcast: Live Addicts on Air

Een podcast met concertverhalen

Livemuziek is beleven. Het begint bij het kopen van een kaartje en het eindigt met een piep in je oor. In de podcast Live Addicts on Air ga ik in gesprek met concertbezoekers met een verhaal.

Fotografie

Urban & mensen

Ik hou van beeld. Daarom maak ik beeld. Ik zie soms dingen die anderen niet zien en leg ze vast. Het liefst maak ik foto's van mensen en steden.

In 2021 heb ik mijn eerste fotografie-opdracht gedaan. Ook interesse? Klik op de knop en bekijk een aantal van mijn foto's.

 

Hardverzachters.nl

een poging tot een betere dialoog

2020 was het jaar van de verwarring, 2021 van de verharding. Zou 2022 het jaar van de verzachting kunnen worden? Hardverzachters is een wegwijzer voor mensen die zich willen inzetten voor een verzachting van de dialoog in Nederland en bij zichzelf durven te beginnen. Een nieuw initiatief van mij, waarbij ik op zoek ben naar mede-hardverzachters.

Asset 7@4x
Stéphan Lam