Aangenaam, ik ben

Stéphan Lam

Ik werk als online marketing/communicatie specialist. Ik fotografeer en maak podcasts. Ik ben de oprichter van Hardverzachters.nl.

 

 

Aangenaam, ik ben

Stéphan Lam

Ik werk als online marketing/communicatie specialist. Ik fotografeer en maak podcasts. Ik ben de oprichter van Hardverzachters.nl.

Online communicatie specialist

Interim of op uurbasis

Ik ben ervaren in online marketing en online communicatie. Ik spreek hierover op congressen en heb het marketingboek 'Medewerkers als Online Ambassadeurs' geschreven. Ook geef ik colleges op de deeltijdopleiding Contentmarketing en Contentstrategie van Hogeschool Arnhem en Nijmegen.

Enkele organisaties waarvoor ik heb gewerkt: Microsoft, Eneco, Prime Vision, TNO, CGI, DSM, NS en de Raad voor de Kinderbescherming.

Je kunt mij inschakelen voor: strategie op het gebied van online marketing en/of communicatie (denk aan content, conversaties, social media, (interne/externe) communities).

Founder Hardverzachters.nl

Online verzachting, hard nodig

In 2022 richtte ik Hardverzachters op, een stichting die zich inzet voor een beter internet. Hardverzachter Hardverzachters is een initiatief van een een groep gewone mensen die het internet een prachtige uitvinding vinden en worstelen met de lelijke kant ervan. Samen doen we een zoektocht hoe het op social media en chat apps vriendelijker kan.

Nieuwsbrief #Voorjougelezen

Zoals je op deze pagina kunt lezen, verdiep ik mij in zaken als online marketing, productiviteit, fotografie en podcasts. Ik lees veel over deze (en andere) onderwerpen. Omdat ik graag mijn kennis deel, bundel ik alles wat ik #voorjougelezen heb en deel dat in mijn 'kennisbrief'.

Fotografie

Urban & mensen

Ik hou van beeld. Daarom maak ik beeld. Ik zie soms dingen die anderen niet zien en leg ze vast. Het liefst maak ik foto's van mensen en steden.

In 2021 heb ik mijn eerste fotografie-opdracht gedaan. Ook interesse? Klik op de knop en bekijk mijn werk.

 

Mijn podcast: Live Addicts on Air

Een podcast met concertverhalen

Livemuziek is beleven. Het begint bij het kopen van een kaartje en het eindigt met een piep in je oor. In de podcast Live Addicts on Air ga ik in gesprek met concertbezoekers met een verhaal.

Walk walk walk

Wandelwebsite

Sinds 2020 maak ik lange, meerdaagse wandelingen. Ik bedacht dat het leuk zou zijn deze wandelingen te beschrijven en wat tips & tricks te geven. Dat heb ik gedaan op de website walkwalkwalk.nl.

 

Stéphan Lam